Skip to content

Tjänster

tjanster-icon-Inredningskonsultation-2

Inredningskonsultation

Behöver du hjälp med att hitta en röd tråd och få till en ombonad och mysig känsla hemma eller skapa en trevlig kontorsmiljö för de anställda på din arbetsplats?

I ett första steg så bokar vi in ett kostnadsfritt möte hemma hos dig eller på ditt företag för att gå igenom vilket behov du har, dina tankar och funderingar samt din tilltänkta budget. Därefter skapar jag en offert som du får godkänna innan vi lägger upp en tidsplan för projektet. Du får sedan ta del av en moodboard så att vi tillsammans kommer överens om en stil och känsla som passar just dig innan jag påbörjar arbetet med att skapa ett komplett inredningsförslag innehållande styleboard, ritning och inredningsbeskrivning samt tillhörande produktlista. 

Hör av dig så ser vi hur jag kan hjälpa dig att förverkliga dina planer!

Styling

Ska du sälja din bostad och vill ha hjälp att styla den inför fotografering, visning och försäljning för att den ska uppnå sin fulla potential?

I ett första steg så bokar vi in ett kostnadsfritt möte hemma hos dig så att jag får ta del av dina tankar och funderingar. På plats ser vi också över vilken typ av styling som behövs, om det är en enklare styling med dina redan befintliga möbler eller om det är en större styling där jag adderar möbler och inredningsdetaljer. Därefter skapar jag en offert som du får godkänna innan vi lägger upp en tidsplan för projektet. Du får sedan ta del av en åtgärdsplan innan jag kommer för att styla din bostad.

Hör av dig så ser vi hur jag kan hjälpa dig att optimera din försäljning!

tjanster-icon-styleing-2
tjanster-icon-ritningar2

Ritningar

Är du i behov av korrekta planritningar inför att du ska ansöka om bygglov eller går du i tankar på att platsbygga en möbel som du behöver en design med exakta mått på?

I ett första steg så bokar vi in ett kostnadsfritt möte hemma hos dig så att jag får ta del av dina tankar och funderingar. Därefter skapar jag en offert som du får godkänna innan vi lägger upp en tidsplan för projektet. Jag skapar sedan ritningar med exakta mått som du får ta del av i ett skalenligt dokument. 

Hör av dig så ser vi hur jag kan hjälpa dig att realisera dina idéer!

Arrangera skyltfönster

Behöver du hjälp med att skapa ett iögonfallande och säljande skyltfönster i din butik?

I ett första steg så bokar vi in ett kostnadsfritt möte på plats i din butik så att jag får ta del av dina tankar och funderingar. Därefter skapar jag en offert som du får godkänna innan vi lägger upp en tidsplan för projektet. Jag ser sedan över vilken rekvisita som behövs och hjälper dig att exponera dina varor på absolut bästa sätt.

Hör av dig så ser vi hur jag kan hjälpa dig att fånga dina potentiella kunders uppmärksamhet!

tjanster-icon-skyltfönster2
levidahdesign-tjanster-2
levidahdesign-tjanster22